Vraag over zwangerschap [nog niet zwanger]

3 antwoorden en 23136260x bekeken

Jonas1992 (Gast) 05-07 om 09:47

Hi allemaal,
Ik hoop dat dit niet de verkeerde website is, of de verkeerde categorie. Mijn verloofde en ik gaan over een paar maanden trouwen en we hebben het al vaak over kinderen gehad. Door heftige menstruatie is ze al meer dan een jaar geleden gestopt met de pil. We hebben sinds die tijd dus regelmatig onbeschermde sex, laten we zeggen 'voor het zingen de kerk uitgaan', nogmaals excuses als dit hier niet gepast is.
Nou weet ik dat zij al langere tijd bang is dat ze geen kinderen kan krijgen. Ze heeft het nooit getest en geen directe aanleiding om er bang voor te zijn, maar het is iets dat erg speelt, omdat ze heel graag kinderen zou willen.
Nou is mijn vraag, als wij al meer dan een jaar onbeschermde sex hebben gehad en zij niet aan de pil is, zou dit dan een teken kunnen zijn als ze in die tijd niet zwanger is geworden? Mij is altijd verteld dat het namelijk zomaar kan gebeuren als je geen beschermde sex hebt en hoewel het natuurlijk niet meteen raak hoeft te zijn, is meer dan een jaar in mijn ogen al wel wat langer. Ik durf het echter niet goed tegen haar te zeggen, want ik wil haar niet nog banger maken.
Stel dat na de zwangerschap het een langere tijd (zeg; jaren) gaat duren, dan zullen we er natuurlijk naar gaan kijken, maar ik weet niet of ik het mezelf gewoon inbeeld en het straks alsnog in een keer 'raak' zou kunnen zijn, of dat ik hieruit echt al wel kan afleiden dat er iets meer aan de hand kan zijn.
Groeten,
Jonas.

reageer

Anoniem (Gast) 05-07 om 09:59

Aangezien je voor het zingen de kerk uitgaat denk ik dat je op die manier er vrij lang over kan doen. Verder heb je regelmatige seks nodig (3x te week ongeveer) anders is je kans wel heel klein elke maand. Dusja het kan best dat ze vlot zwanger geraakt eenmaal jullie gericht proberen. Succes alvast! 

Anoniem (Gast) 05-07 om 10:11

Probeer de komende tijd eens 3x per week in de kerk te zingen. Als ze tegen het einde van een jaar niet zwanger is, kan er iets zijn, gemiddeld duurt het een jaar.

Jonas1992 (Gast) 05-07 om 11:15

Bedankt voor de snelle antwoorden! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraag over zwangerschap [nog niet zwanger]' in het Zwangerschapsforum